Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Sunday, June 23, 2013

Make Up Fixing Spray Kiss Beauty

Waiting For Stok Make Up Fixing Spray Kiss Beauty

SORRY OUT OF STOCK!! 
Boleh cek di instagram @bellazazashop utk cek available ke belum ye. Semua akan update disana.


Assalamualaikum ladies...


Zaza bercadang nak jual jugak produk ni sbb tersangat la best. Masa zaza beli dulu saja-saja nk test. Yelah, sebelum nk jual kena la diri ni jadi testimoni. Zaza pakai tgh hari cmtu sbb nk pegi kenduri, then sampai malam jugaklah makeup tu tahan. Kalau mix dgn bedak arab lagi lah double best.




dapat bayang kan camne rupa produk ni







botolnye plastik, so no worries kalau terjatuh ke hape.



Insya Allah zaza cuba dptkan stok dalam tempoh yg terdekat. Harga jualan RM15/botol. Rugi kalau tak try. belum cuba belum tahu :)

Any orders boleh terus personal whatapp 0164228276 atau contact zaza by facebook. Klik  Zawani Zainal  utk sent message :)

1 comment:

  1. Sesapa nk dptkan fixing ni cntact whats up bellazaza shop
    harga still sme rm15.. skrg zawani zainal owner pada bellazaza shop..
    016 343 3852

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...