Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Friday, June 6, 2014

Cara ketahui pencuci muka yang sesuai?

Assalamualaikum ladies <3

Selalunya kita akan was-was dalam memilih pencuci muka kan. Tapi dengan menggunakan pencuci muka dari bahan organik, confirm bahan tersebut bebas dari bahan kimia ataupun mercury. Iye dak?  Terus was-was hilang secara tiba-tiba. Yang penting produk ini adalah HALAL, produk MUSLIM dan diperbuat dari bahan ORGANIK! Jadi apa tunggu lagi? Jom tukar kepada 360 Effects Advance Whitening Kits sekarang!


Info: Hydroquinone & Merkuri mempunyai satu lapisan yang menutup & menahan jerawat dari keluar. Bila anda stop dari memakai bahan-bahan merbahaya nie, apa yang akan terjadi ialah, jerawat akan keluar dengan banyak di wajah anda, sebab lapisan yang menahan tadi dah hilang. 


Hati-hati memilih produk & love your skin peeps! 



Pembelian semasa promotion akan menerima free gift istimewa dari zaza!! Confirm tak rugi.

Ok, untuk maklumat lanjut boleh terus whatapp zaza 0164228276 atau pm di facebook klik Zaza. Untuk sekadar bertanya juga boleh. Mana tahu korang berminat lepas ni kan. Nak COD zaza prefer area wangsa maju atau Kg. Baru. Area utara pon boleh, cuma korang kena tunggu Zaza balik kg bulan puasa ni. Kg kat mana? Kg di Seberang Perai Utara, Pulau Pinang. Nak pos pon boleh :) .





Harga set promosi (360 Effects Advance Whitening Kits + 360 EFFECTS ADVANCE SKIN SERUM) RM 175 sahaja termasuk postage dan juga free gift.

Harga berasingan:
360 Effects Advance Whitening Kits: RM140 RM120
 360 EFFECTS ADVANCE SKIN SERUM: RM 65

JIMAT!!!



zaza nak inform yang zaza merupakan dealer sah kepada TRISIXTY MARKETING yang telah melancarkan produk terbaru mereka baru-baru ini pada 3 Jun 2014. Walaupun produk ini baru je launch, tapi pihak marketing dah pun dapat feedback positif daripada testimoni yang menggunakan trial set.. Hebat kan....


Nak cuba produk ni boleh terus whatapp zaza 0164228276 atau pm di facebook klik Zaza

Untuk jadi dropship juga sangat dialu-alukan. Zaza akan guide sampai stok licin!






360 EFFECTS ADVANCE WHITENING KITS

Ok dalam kit Advance ni ada 3 item iaitu
1. Advance Whitening Cream (15ml)
2. Cleansing Gel (30ml)
3. CC Cream with SPF25

Advance Skin Serum dijual berasingan.. Sebab apa dijual berasingan? Sebabnya Serum ni kami syorkan kepada yang mempunyai masalah jerawat dan berkulit sensitif jer.. So kalau anda berkulit normal, anda hanya perlu dapatkan Advance Whitening Kits sahaja.



360 Effects Advance Whitening Cream

Apa yang best? 

Bestnya 360 Advance nie sebab formula baru terdiri dari MINI HA, BETA WHITE, SYM WHITE sebagai agen pencerah. Formulasi Argan oil, Sweet Almond Oil & Apple Stemcell membantu membaiki & memulihkan sel-sel kulit mati.

Paling penting!

360 Advance membantu menghilang parut jerawat, jeragat, masalah lebam bawah mata, masalah kedutan pada wajah, kulit tidak sekata, anti-aging & kutil minyak.




360 EFFECTS ADVANCE SKIN SERUM RM65 sahaja!

Tahukah anda serum sangat penting untuk kulit wajah yang bermasalah? 

Sebab, serum nie membantu menurunkan kadar suhu pada wajah & merawat masalah-masalah pada kulit. 





Ok, ini antara feedback dari testimoni.









Harga sangat murah dan berpatutan. Yang penting selamat digunakan dan diperbuat dari bahan organik!



Ok, lagi sekali zaza highlight untuk maklumat lanjut boleh terus whatapp zaza 0164228276 atau pm di facebook klik Zaza

Selamat ber360 semua! *senyum*


1 comment:

  1. As salam Zaza.. kita nominate awak untuk Liebster Award..

    http://serendipity-wp.blogspot.com/2014/09/liebster-award_18.html

    kalau free, join laa ye.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...