Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Saturday, July 20, 2013

GA Ramadhan Abylla

Assalamualaikum bloggers..,
comelnye character cartoon muslimah dalam frama ni.
korang nak tak?



klik banner untuk terus ke page giveaway :)




kalau nak korang boleh dapatkan secara percuma.
Cuma..., korang kena follow T&C dari owner page:

Macam mana nak menang ??

1) Post satu entry bertajuk "GA Ramadhan Abylla"
2) letak banner GA ini dalam blog post dan backlink ke sini
3) tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini
4) Like Facebook Page Abylla Studio dan Abylla Tshirt
5) Follow Blog INI dan i'll follow you back
TAMAT : 30 Julai 2013 (00:00PM)

simple kan.... Then, korang join sekarang sebelum due date.









2 comments:

  1. simple kan?? hehe thank you zaza sbb sudi join GA ni. good luck ye ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...