Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Friday, July 19, 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com


Assalamualaikum;

latest giveaway yang zaza join ni haa.. Dari bloger famous Nisa Kay. Jom meramaikan majlis ye kalian :)



klik banner untuk terus ke page giveaway


CARA MENYERTAI :
  1. Buat entry yang bertajuk : I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com
  2. Tepek banner pink di atas. Tak kisah lah nak tepek besar-besar atau kecik-kecik. Asal nampak.
  3. Follow dan like semua sponsor hadiah giveaway. KLIK SINI : Senarai Hadiah GIVEAWAY
  4. Back link ke entry ini semula. Atau dalam erti kata lain letak je link entry giveaway ni dalam entry.
  5. Submit link entry anda di ruangan komen di bawah. PERMALINK okay ! Maknanya link untuk entry tu sahaja. Jangan submit link blog sahaja, rajin lak aku nak check entry korang satu-satu kan? Memang tak dilayan ar kalau buat macam ni.

TEMPOH PENYERTAAN :
  1. Sekejap je aku nak bukak penyertaan. Seminggu je okeh? Sebab aku nak settle urusan hadiah cepat-cepat. So korang boleh dapat hadiah sebelum raya. Okay?
  2. Tarikh tutup penyertaan : 21 JULAI 2013, 8.00pm







2 comments:

  1. Selamat Hari Raya Awak :) Jemput . Done follow :) goodluck dear :*

    1.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

    2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html

    3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html

    4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html

    5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

    6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

    7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

    ReplyDelete
  2. Hai.. saya tag awak masuk giveaway... lawatlah www.khaty69.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...