Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Sunday, July 7, 2013

Masalah perut buncit atau malas bersenam?


Assalamualaikum jejaka dan gadis sekalian,

pernah dengar tak nama produk ni, JUN GONG slimming patch. Nama pon dah ala-ala china kan. Actually patch ni dikilangkan di Guangzhou, China dan mengikut sumber yang dipercayai produk ni artis luar negara jugak dah pakai. Ia diperbuat dari ramuan semula jadi untuk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan. Dan TERBUKTI berkesan!


Cara pakai bukanlah di kaki mcm Detox Foot Patch tu. Korang hanya perlu tampal dekat tempat yang nak kurus sahaja. Contoh pada lengan, paha, dan perut.


packaging jun gong slimming patch

PERHATIAN!!! 

1. Dilarang untuk wanita hamil / period time
2. Untuk penggunaan luar sahaja.Jangan tampal pada kulit yang alergi/ luka/ mata

3. Minum banyak air
4. Maksimum 6 keping sekali tampal
5. Gunakan pada sebelah malam

7. Jika didapati kulit tak sihat, berhenti dan tunggu sehingga sembuh sebelum digunakan semula
8. Semasa menggunakan slimming patch, korang boleh tanggalkan bila-bila masa, dan boleh menggunakan semula sehingga semua ramua di atas pelekat habis diserap. INGAT, tak perlu gunakan yang baru selagi ramuan atas pelekat masih belum habis.
9. Setiap orang mempunyai tahap kesihatan yang berlainan, oleh itu kesah bagi setiap orang juga berbeza.
10. Simpankan slimming patch di tempat yang tidak panas dan diketatkan. 
11. Jauhi dari kanak-kanak.bentuk permukaan jun gong slimming patch


Secara jujurnya pelekat ni berwarna coklat cair, lembik dan mcm berair sikit. Tp tak menitik pon. Mungkin atas faktor untuk mengekalkan ke"fresh" an pelekat nie.
Cara menggunakan slimming patch 
(zaza ikut cara ni)

1. Keluarkan slimming patch drp bungkusannya,

2. Tanggalkan lapisan plastik dibhg berwarna oren,

3. Bersihkan bahagian badan yg perlu buang lemak,

4. Lekatkan KS-M bahagian oren berhala ke permukaan kulit,

5. Massage/urut mengikut arah jam 50 hingga 100 kali di atas pelekat slimming patch,

6. Selepas itu tinggalkannya apabila anda nak pergi jalan2 atau tidur,

7. Jangan buangkan slimming patch tersebut.

8. Gunakan ketas plastik tadi utk lekatkan balik di bhg oren slimming patch,

9. Simpankan slimming patch tersebut dalam plastik bag yg ketat.

10. Apabila hendak menggunkannya, ulangkan langkah2 seperti di atas.

11. Slimming patch tersebut boleh dilekat dan ditanggalkan bila2 masa.

12. Guna sehingga semua herba merah jambu di serap habis atau sudah tiada sebarang rasa panas atau sakit (biasanya 3 hari) barulah tukar yg baru.

13. Utk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan lekat slimming patch ditengah2 pusat, ttp bagi sesiapa yg rasa kesakitan sehingga tidak dpt tahannya, maka anda boleh tanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, anda boleh teruskan lekat di pusat. Sebab kesan yg maksima bukan semua orang boleh tahan.


14. Packing Terbaru KS-M Paris telah tukar nama kpd Jun Gong Slimming Patch. Setelah pihak kilang terima feedback daripada customers, pihak kilang telah membuat kajian dan didapati sekiranya slimming patch dilekat di bhg perut, pusat dan paha dpt memberi kesan slimming yg lebih baik. Kilang menasihatkan supaya slimming patch adalah baik sekiranya dilekat 24 jam (kecuali mandi & bersukan). Setelah 24jam slimming patch perlu ditukar baru utk mendpt kesan yg terbaik. Arahan penggunana slimming patch dlm bahasa english ada dicetak dimuka belakang slimming patch packing baru.
Kini Hanya RM 1.50/pcs (min 11-20pcs)
(harga pasaran RM2.50-RM5.00/pcs)

11-20 pcs RM 1.50/pcs
5-10 pcs RM 1.80/pcs
1-5 pcs RM 2.00/pcsuntuk order boleh whatapp 0164228276 atau msg di FB Zaza


INFO

• KSM Slimming patch direka khas untuk tujuan slimming. Kesannya adalah maksimum berbanding detox foot patch. Toksin biasanya berkumpul di tapak kaki kerana gravity dan system limfa. Tetapi lemak biasanya berkumpul di perut, paha dan bahu.

• Oleh itu, hanya lekat slimming patch di tempat yg sesuai dpt menyingkirkan lemak yang berlebihan.

• Selepas menggunakan KS-M Paris, bahagian yang dilekatkan slimming patch tersebut akan terasa panas dan sedikit kesakitan, ini adalah kerana kesan dari penggunaan KS-M Paris yang bertindak mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.

• Untuk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan agar dilekatkan slimming patch ini di tengah-tengah pusat, tetapi bagi sesiapa yang tidak dapat menahan sakit, maka anda boleh menanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, maka anda boleh melekatkan semula di bahagian pusat. Ini disebabkan daripada kesan yang maksima. Tidak semua pengguna dapat menahan kesikitan tersebut.


S: Siapa yang perlu menggunakannya?

J: Golongan yang tidak berpuas hati dengan badannya yang gemuk, buncit dan malas bersenam.S: Perlu pantang tak kalau pakai?

J: Tak perlu, seperti yang disarankan cuma perbanyakkan minum air kosong.S: Kalau nak kempiskan perut kena letak 4 patch dekat perut ke macam dalam gambar?

J: Tak perlu, cuma letakkan di tengah-tengah pusat sahaja.


S: Pakai sekeping boleh terus kurus ke?

J: Sekali atau sekeping pakai belum nampak kesan, tapi bergantung juga pada antibodi seseorang. Ada yang pakai 5 keping dah nampak kesan, ada juga sampai 20 keping baru nampak.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...