Follower Cantik dan Kacak:

Tinggalkan Jejak:

Klik untuk menangi hadiah korang

ads ads ads ads ads ads ads

Saturday, January 18, 2014

Final Exam.

Assalamualaikum sayangs :)

Ya Allah, leganya rasa bila exam dah tamat. Projek assignment semua dah settle. Syukur alhamdulillah. Rasa ringan kepala otak ni buat sementara tengah cuti.



Selalunya bila due date final exam punya lah kalut menghafal bagai. Tapi naik sem balik, habis lupa semuanya. *macam pernah jadi je*

Okay, pernah tak dah hafal bagai nak rak, tapi masuk dewan exam terus jadi lupa?
Time tu mesti rasa panas sangat kepala, macam nak berpeluh-peluh, darah semua naik atas kepala, gelabah pon satu hal.

Haih, serik lah rasa macam tu.

Nah, satu doa untuk korang amalkan bila lupa masa masuk dewan exam.


Okay, Selamat beramal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...